Sjuksköterska avd 23 vuxenpsykiatrin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska avd 23 vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 13 januari.

Vi erbjuder

Sjuksköterskan inom heldygnsvården kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och dokumentation med andra intressanta uppgifter som t ex bedömningar, stödjande samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och avdelningens skötare samt övriga teammedlemmar - kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner. I arbetet ingår också samverkan med kommunens psykiatri, den psykiatriska rehabiliteringen samt de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn.

Som sjuksköterska inom heldygnsvården ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Arbetet innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete. Vi erbjuder flexibilitet och anpassning till individuella behov och schemaönskemål.

Vi söker

Vi söker ytterligare en sjuksköterska till vårt sjukskötersketeam!

Du är leg. sjuksköterska, har du specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet är det meriterande för tjänsten. Då en god arbetsmiljö är viktigt för oss ser vi det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett bra bemötande av patienter, närstående och arbetskamrater.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri norr består av heldygns- och öppenvård i Västervik samt öppenvård i Vimmerby och Hultsfred.

Avdelning 23 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning, med 13 vårdplatser och ca 20 medarbetare. Vi bedömer och utreder psykiatriska tillstånd för att utforma rätt behandlingsalternativ.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:94 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.