Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på nätet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på nätet. Välkommen med din ansökan senast den 27 mars.

Vi erbjuder

1177 Vårdguiden på telefon är ett nationellt kortnummer för sjukvårdsrådgivning dit invånarna kan ringa dygnet om, året om. Vi är ofta patientens allra första kontakt med vården.

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi arbetar med rådgivning, bedömning och hänvisning till rätt vårdinstans över telefon. Som stöd har vi en nationellt kvalitetssäkrad modell.

Vi på kontoren i Kalmar och Västervik är en trivsam arbetsgrupp som arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar och lotsa till rätt vårdinstans, ge egenvårdsråd och boka patienten till jourmottagningar. Vi söker dig som är positiv, flexibel och ser sjukvårdsrådgivningen som en viktig funktion.

Vi söker

Leg. sjuksköterska.
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
God samarbetsförmåga och stor ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Möjlighet till heltid finns men kan då innebära viss tjänstgöring på annan enhet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Sjukvårdsrådgivningen i Kalmar och Västervik bildar tillsammans en länsgemensam enhet. Du som söker har således möjlighet att välja på vilken av dessa orter du vill arbeta.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:32 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.