Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på nätet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska 1177 Vårdguiden på nätet. Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi arbetar med rådgivning, bedömning och hänvisning till rätt vårdinstans över telefon. Som stöd har vi en nationellt kvalitetssäkrad modell.

En fungerande individuell lönesättning
Flexibel tjänstgöringsgrad
Individuella scheman som gör det lättare att planera sitt privatliv
Löpande kompetensutbildning. Både individuellt och i grupp
En stark lön sett till tjänstgöringsgraden
Möjligheten att komma till jobbet i dina egna kläder
En härlig arbetsgrupp
En bra balans mellan arbete och fritid

Vi på kontoren i Kalmar och Västervik är en trivsam arbetsgrupp som arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar och lotsa till rätt vårdinstans, ge egenvårdsråd och boka patienten till jourmottagningar. Vi söker dig som är positiv, flexibel och ser sjukvårdsrådgivningen som en viktig funktion.

I stunden driver varje landsting/region sin egen sjukvårdsrådgivning men ingår i ett nationellt nätverk och följer nationella kvalitetsnormer, rutiner och riktlinjer. Vi ingår även i nationell sjukvårdsrådgivning delar av dygnet.

Vi söker

Leg. sjuksköterska.
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
God samarbetsförmåga och stor ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Sjukvårdsrådgivningen i Kalmar och Västervik bildar tillsammans en länsgemensam enhet. Du som söker har således möjlighet att välja på vilken av dessa orter du vill arbeta.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:97 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75% med möjlighet till 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.