Sjuksköterska/Distriktssköterska Asyl- och flyktinghälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska Asyl- och flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder DIG möjlighet att bli en del av ett engagerat team som strävar efter att bli Sveriges bästa Asyl- och flyktinghälsovård. Du får vara med om mångkulturella möten i din vardag som ger personlig utveckling, nya perspektiv och stor arbetsglädje. Du kommer till en spännade och omväxlande arbetsplats på den stationära mottagningen i Hultsfred där du gör hälso-undersökningar på nyanlända. Hälsoundersökningen består av ett individuellt samtal med tolk samt provtagning. I arbetsuppgifterna ingår även administrativt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska/distriktssköterska och som har ett intresse för att arbeta med människor från andra kulturer. Vi värdesätter erfarenhet från liknande arbete. Du bör också besitta förmågan att arbeta självständigt, vara flexibel och uttrycka dig väl i tal och skrift och ha organisationsförmåga.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande verksamhet i Landstinget i Kalmar län tillhörande primärvården. Vårt uppdrag är att erbjuda hälsoundersökningar till våra asylsökande, flyktingar, papperslösa och annan invandring. Erbjuda hälsoundervisning till nyanlända.
Återsökning av vårdkostnader från Migrationsverket åter till Landstinget.
Samtalsstöd individuellt eller i grupp.

Asyl- och flyktinghälsovården har två mottagningar i länet, en i Hultsfred och en i Kalmar. Hos oss arbetar i dagsläget 20 medarbetare; verksamhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, handläggare, hälsokommunikatörer samt medicinska sekreterare som är fördelade på de båda mottagningarna.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:113 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-01-01 till 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.