Sjuksköterska/Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovård Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska/Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovård Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse för barnhälsovård eller är specialistutbildad distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Du arbetar tillsammans med tre kollegor inom BHV som är en del av familjecentralen i Hultsfred. Att jobba på familjecentral innebär ett spännande arbete där man tillvaratar möjligheten till samverkan med andra med barn och familjs bästa i centrum. Om du inte är vidareutbildad till distriktssköterska eller barnsjuksköterska erbjuder vi dig specialistutbildning inom ramen för anställningen.

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning.

Tillbaka erbjuder vi dig ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. En stimulerande tjänst med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Vi söker

. Legitimerad sjuksköterska med intresse för barnhälsovård, vi erbjuder dig relevant specialistutbildning för tjänsten.
. Specialistutbildning leg sjuksköterska öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande.
. God samarbetsförmåga och organisationsförmåga
. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
. Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:91 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.