Sjuksköterska/Sektionsledare, Akutkliniken Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska/Sektionsledare, Akutkliniken Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande roll som sektionsledare på Akutvårdsavdelningen (AVA), i kombination med arbete som sjuksköterska på akutkliniken.
Akutvårdsavdelningen (AVA) är en del av akutkliniken och är en sjukhusgemensam avdelning med 18 vårdplatser. Här vårdas de patienter som vid läkarundersökning befunnits vara i behov av fortsatt observation och/eller korttidsvård under ytterligare något dygn.
Som sektionsledare företräder du arbetsgivaren och är direkt underställd avdelningschefen. Du bistår avdelningschefen och verksamheten genom att inom givna ramar planera, leda och utveckla verksamheten. Rollen som sektionsledare på AVA är en viktig del av vår verksamhet, och en roll som kommer att vara viktig för att utforma och utveckla verksamheten efter sjukhusets behov. Arbetstiden som sektionsledare är 50 % dagtid, resterande arbetstid fördelas på dag/kväll/helg/natt som sjuksköterska.
Hos oss på akuten är ingen dag den andra lik, vi har vi en god samanhållning och bryr oss om varandra.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.
Du är professionell och kan möta människor med hjärta och värme. Som person är du strukturerad, stabil, har en god samarbetsförmåga och engagemang för att vilja utveckla, förbättra och förändra. Det är av stor vikt att du kan ta beslut inom ditt ansvarsområde. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdavdelning.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Kalmar sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt. På akutmottagningen tar vi framförallt hand om kirurg-, ortoped-, medicin- och infektionspatienter men även de patienter som kommer in med blåljus från övriga kliniker såsom kvinnokliniken- barn-, ögon- och öron. Vår arbetsplats samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvården i närliggande kommuner. I anslutning till akutmottagningen finns också akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser för akuta patienter som är i behov av kort observation, behandling eller utredning med lågt övervakningsbehov. Vi har ett nära samarbete med geriatriska rådgivningsteamet som finns på akutkliniken.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:165 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.