Sjuksköterska/Stomiterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska/Stomiterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Stimulerande arbetsuppgifter med egen stomimottagning 2 dgr/vecka
Övrig tid jobbar du som sjuksköterska på avdelning 2 där du får utvecklande arbetsuppgifter och en bred kompetens inom ditt yrke.
Vårdavdelningen är uppdelad i tre vårdlag fördelat på 20 vårdplatser. Till stöd i det dagliga arbetet finns samordnade och specialistsjuksköterska.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och stomiterapeut . Vi kan erbjuda i dig en internutbildning/inskolning tillsammans med vår stomisjuksköterska. Vi kommer även kunna erbjuda dig att gå en formell utbildning till stomiteraput
Vi söker också dig som är positiv, nyfiken, flexiber samt har en god samarbetsförmåga

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hos oss får du bredden i kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa- hals patienter.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus.
Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi.
Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Rotationstjänstgöring ingår dag/kväll/natt

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:121 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.