Sjuksköterskor, Vuxenpsykiatri söder Kalmar

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterskor, Vuxenpsykiatri söder Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 23 juni.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Du kommer att tjänstgöra på någon av våra tre allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser (dag/kväll/natt). Vi strävar efter att anpassa arbetstider utifrån verksamhet och individ.

Tillsvidareanställning alternativt vikariat 6 mån.

Vi söker

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi söker även dig som funderat på arbete inom psykiatrin, men inte vågat prova. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen. Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning kommer att ske fortlöpande, så skicka din ansökan redan idag.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner och har öppenvård i Kalmar, Nybro och Emmaboda och heldygnsvård i Kalmar.
Verksamheten består av ca 200 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:15 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd alternativt 6 mån vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-06-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.