Sjukvårdsstrateg - Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ledningsstab söker Sjukvårdsstrateg - Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Vi erbjuder

Som sjukvårdsstrateg inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen är du en av förvaltningschefens närmaste medarbetare och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Du har en övergripande funktion där det förekommer olika typer av arbetsuppgifter som varierar över tid. I rollen ingår exempelvis; aktivt arbete med förvaltningens verksamhetsplan, ansvarig för enskilda projekt eller utredningar, hantera remisser från myndigheter och att ta fram underlag till motions- och interpellationssvar i regionfullmäktige.
Som sjukvårdsstrateg är du förvaltningens representant i olika samverkansforum och dina kontaktytor finns främst på våra sjukhus eller i andra ledningsfunktioner inom Region Kalmar län. Vår målsättning är att ha Sveriges bästa kvalitet, patientsäkerhet och tillgänglighet tillsammans med hög kostnadseffektivitet, och här spelar du en viktig roll.

Din placeringsort är Kalmar. I denna rekrytering har vi löpande urval vilket innebär att vi kommer att påbörja intervjuer innan sista ansökningsdag.

Vi söker

Våra ambitioner är höga och vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens sjukvård. Du har en relevant akademisk utbildning, gärna inom hälso och sjukvård. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Som person är du kreativ, positiv och drivande med förmågan att prioritera och arbeta självständigt. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är uthållig och kan driva aktuella frågor. Du har förmåga att skapa samarbete och dialog med personer på alla nivåer i organisationen. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god IT-vana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och social kompetens.

Vår arbetsplats

Hälso- och sjukvårdsförvaltningens uppdrag är att erbjuda invånarna i Kalmar län specialiserad somatisk vård. Förvaltningen ansvarar för medicinsk utredning, behandling och omvårdnad som kräver specialiserade insatser. I hälso- och sjukvårdsförvaltningen ingår Länssjukhuset i Kalmar, Oskarshamns sjukhus, Västerviks sjukhus och Diagnostiskt centrum.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen omsätter fyra miljarder varje år och har cirka 4 000 medarbetare. Förvaltningen omfattar länets tre sjukhus i Kalmar, Oskarshamn och Västervik med den specialiserade sjukvården. I förvaltningen ingår också Diagnostiskt centrum som bedriver länets samlade laboratorieverksamhet. Här utförs cirka 4,5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar per år.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSFstab:2019:1 Placering/enhet:Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ledningsstab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.