Sjukvårdsstrateg vid Oskarshamns sjukhus

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjukvårdsstrateg vid Oskarshamns sjukhus. Välkommen med din ansökan senast den 12 februari.

Vi erbjuder

I en nationell jämförelse har Oskarshamns sjukhus fått utmärkelsen "landets bästa mindre sjukhus" vid flera tillfällen, baserat på bland annat medicinsk kvalitet, väntetider och patientutlåtanden. Vill du bli en del av vår verksamhet som har fokus på kvalitet och resultat? Har du erfarenhet från industrin och/eller vårdens kärnprocesser och dessutom brinner för verksamhetsutveckling? Sök då till oss!

Sjukvården befinner sig i ett spännande skede där mycket av verksamhetsutvecklingen syftar till att förbättra processerna, höja patientsäkerheten och utveckla befintligt kvalitetsarbete. Dina främsta arbetsuppgifter är att arbeta med processtöd i förändringsprojekt, handledning och metodstöd där du initierar, samordnar och följer upp processinriktad utveckling. Sjukhuset arbetar med ständiga förbättringar och har daglig styrning där du blir en viktig spelare för att fortsätta utveckla konceptet.

Som sjukvårdsstrateg arbetar du i ett nära samarbete med sjukhuschefen och ansvarar för planering, utveckling och ledningsstöd inom sjukhuset. Arbetet innebär också att tillsammans med uppdragsgivare planera, genomföra och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten. Du samverkar med både chefer och medarbetare. Som sjukvårdsstrateg handleder du grupper och team i förbättringsarbeten och stöttar vid genomförande av utbildningar och konferenser.

Arbetet är till största del självständigt och flera administrativa uppgifter ingår som exempelvis att kontinuerligt lägga in sjukhusövergripande mål, handlingsplaner och resultat i det balanserade styrkortet.

Sjukhuset är certifierat enligt ISO-standarden 14001:2015 och i arbetsuppgifterna ingår även förvaltning och utveckling av ledningssystemet.

Vi söker

Vi söker dig med utbildning kopplad till verksamhetsutveckling gärna inom logistik eller produktion och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från kvalitetsledningssystem i ISO-standarderna, LEAN produktion inom industrins och/eller vårdens kärnprocesser är meriterande. Du ska ha erfarenhet av att leda andra och att arbeta i team samt ha förståelse och kunskap i att arbeta i projekt. Erfarenhet av att hålla i utredningsarbete, workshops samt föreläsa ser vi som en tillgång.

Vi vill att du är en person som trivs att arbeta målfokuserat och har lätt för att strukturerar upp och planera ditt arbete. Som person är du serviceinriktad, självgående och skapar engagemang. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och pedagogisk i ditt arbete. Du drivs av utveckling och har förmåga att se helheten. Goda datakunskaper är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2019:10 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.