Skolvaktmästare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Skolvaktmästare. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Som skolvaktmästare arbetar du med skolans drift och underhåll som innefattar löpande tillsyn och driftåtgärder av pelletspanna, ventilation, VA-system, maskinskötsel och reparationer av skolans utrustning. Du sköter skolans inre och yttre miljö med enklare löpande fastighetsunderhåll och övrig service på uppdrag av skolledningen och Landstingsservice. Du har förmåga att ta tillvara och utveckla skolans yttre miljö. Även arbetsuppgifter inom det systematiska brandskyddsarbetet ingår samt enklare datasupport/service såsom kablage.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Som medarbetare på Högalids folkhögskola förväntas du ha en god dialog och kontakt med skolans deltagare, personal och gäster. Du är intresserad av skolans varierade kursinnehåll och är behjälplig vid exempelvis scenbyggen eller liknande. Du fungerar också som handledare för praktikanter inom vaktmästeriet.

Vi söker

Vi söker dig som har dokumenterad treårig gymnasieutbildning inom drift/underhåll/fastighetsskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Engagemang, flexibilitet, samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för framgång i arbetet så vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Personligt brev och CV måste bifogas ansökan.

Högalids folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning sång och komp, musik på scen, skolassistentyrket samt kurser för personer med funktionsnedsättning. Skolan utbildar även människor från andra länder i svenska som andraspråk. Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.
Landstingets vision om Hälsolän sätter starkt avtryck på skolans profil.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:20 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.