Skötare avd 21 vuxenpsykiatrin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare avd 21 vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 13 januari.

Vi erbjuder

På avdelningen arbetar vi i team där olika professioner gemensamt samordnar omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående.
Som skötare förväntas du vara flexibel, lyhörd och ansvarsfull. Vi lägger stort fokus på kontaktmannaskap som kan innebära stödjande samtal, samordning och kontakter med vårdgrannar och närstående. Du tar också ansvar för basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning.

Tillsammans med dina arbetskamrater vill du fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare arbetserfarenhet av psykiatri är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och bedömd samarbetsförmåga samt individuellt ansvarstagande.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vi genomför intervjuer fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Inom vuxenpsykiatrin finns öppenvårdsmottagningar i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Rättspsykiatrin i Västervik är en länsresurs för hela landstinget i Kalmar län. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom områdena verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Avdelning 21 är en akutavdelning och behandlingsavdelning med tio stycken vårdplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:102 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.