Skötare Psykiatriska öppenvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare Psykiatriska öppenvården. Välkommen med din ansökan senast den 20 april.

Vi erbjuder

Psykrehab är en specialiserad enhet som utreder och behandlar patienter med neuropsykiatrisk problematik (företrädesvis ADHD och Autismspektrumstörningar) samt patienter med psykossjukdomar. Behandlingsarbetet utgår från en helhetssyn som innebär en förståelse för hur psykiska, fysiska, sociala och existentiella faktorer påverkar den enskildes livssituation.

Skötaren har rollen som kontaktperson bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser samt neuropsykiatriska utredningar i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. Behandlingsinsatsen kan ske både indviduellt och gruppinriktat. En del av verksamhetens arbete utgörs av patient och anhörigutbildningar.

Du har som skötare ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som skötare på Psykrehab ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Du som söker har skötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är påbyggnadsutbildning inom området.

Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del i av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska öppenvården består av Allmän Psykiatriska mottagning med Beroendeteam och Psykiatrisk rehabiliteringsenhet.
Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning. Inom Öppenvården ser vi samarbetet mellan våra verksamheter som en naturlig och viktig del i arbetet.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:29 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, måndag - fredag Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-04-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.