Skötare Psykiatriska öppenvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare Psykiatriska öppenvården. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

På mottagningen arbetar idag fem skötare och vi utökar nu med ytterligare en!
Skötaren på öppenvårdsmottagningen har rollen som kontaktperson och utför specialistpsykiatriska behandlingsinsatser samt neuropsykiatriska utredningar tillsammans med läkare och andra teammedlemmar. Behandlingsinsatsen kan ske både indviduellt och gruppinriktat. Du kommer att vara behjälplig i sjuksköterskegruppen med bl.a. hälsosamtal samt uppföljningar både medicinskt och psykiskt. I arbetet ingår också att ha egna stödsamtal med patienter samt delta i våra patientskolor rörande ADHD och bipolär sjukdom.

Du har som skötare ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Skötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är påbyggnadsutbildning inom området.

Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del i av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:73 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.