Skötare, Vuxenpsykiatri söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare, Vuxenpsykiatri söder. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Till vår verksamhet i södra länsdelen inom Psykiatriförvaltningen söker vi ett antal skötare, för timanställning med möjlighet till framtida vikariat.

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling! På avdelningarna arbetar vi i team med olika professioner.
Som skötare är du en del av omvårdnadsteamet tillsammans med övriga skötare, sjuksköterskor, kurator och läkare. Personalgruppen på
avdelningarna har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Vi söker

Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet, 3 år gärna med inriktning mot psykiatri eller undersköterska eller motsvarande är ett krav. För att lyckas i rollen har du god
samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är
rädd för att ta i saker. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 2018-10-31.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar är på frammarsch! Förutom att vi står inför stora möjligheter då nytt psykiatrihus håller på att byggas, så har kliniken ett stort utvecklingsfokus på kvalitet i vården.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:60 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:8 Anställningsform:Intermittent Anställningstid:Intermittent 2018-10-01 till 2019-01-31 Sysselsättningsgrad:Timavlönad, heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.