Skötare psykiatriska öppenvårdsmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Skötare psykiatriska öppenvårdsmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 15 januari.

Vi erbjuder

Skötaren på Psykiatriska mottagingen arbetar med utrednings/behandlingsarbete och medicinska uppföljningar. Du har som skötare ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare,sjuksköterska och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
I tjänsten förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Dig som har skötarutbildning. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är påbyggnadsutbildning inom området.

Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del i av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska öppenvården består av tre verksamheter: Psykiatriska mottagning, Psykiatrisk rehabiliteringsenhet och Beroendeenhet.
Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.

Psykiatriska mottagningen i Västervik är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Målgruppen för mottagningen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:100 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.