Socialpedagog/Kurator, Psykiatrisk rehabiltering söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Socialpedagog/Kurator, Psykiatrisk rehabiltering söder. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Till Psykiatrisk rehabilitering söder, som är en öppenvårdsenhet, erbjuder vi dig en plats som socialpedagog alternativt kurator. Du kommer att arbeta både individuellt och som en del av ett team runt patienten. Allt arbete bedrivs efter modellen Integrerad psykiatri, vilket innebär att vi ser patientens behandlings- och stödinsatser som resurser vilka vi behöver ha ett gott samarbete och samverkan med. Vi har närheten till den medicinska expertisen så att det inte blir för långa väntetider. Vi arbetar tillsammans med patienten och dess närstående där de befinner sig.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med befintliga vårdgivare. Du ska ha god kunskap inom aktuell lagstiftning såsom exempelvis Socialtjänstlagen, Lagen om allmän försäkring och Arbetsförmedlingens uppdrag och regelverk. Du ska vara positiv och utvecklingsorienterad, ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och arbeta med patienten i fokus. För tjänsten är det av vikt att du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god social kompetens då en stor del av arbetet innebär samverkan såväl inom vår egen organisation som med andra myndigheter och du förväntas också kunna hålla nätverksmöten med flera parter inblandade.

Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och intressanta utmaningar. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt fortsatta arbete!

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag.

Vi söker

Kvalifikationer
Du som har socialpedagogexamen alternativt socionomexamen. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrisk verksamhet eller inom socialtjänsten. Det är extra meriterande om du tidigare jobbat med Integrerad psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.
Arbetet medför resor varför B-körkort är nödvändigt.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:83 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.