Socionom alt Socionom/Psykoterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Socionom alt Socionom/Psykoterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 18 mars.

Vi erbjuder

Till BUP öppenvård Kalmar/Oskarshamn söker vi nu en socionom med minst några års erfarenhet inom yrket och gärna med erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer och sekreterare där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Det finns goda möjligheter till vidareutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning. På arbetsplatsen finns idag en socionomgrupp som innebär aktiv kollegial samverkan och det finns både de som har steg 1-utbildning och de som är legitimerade psykoterapeuter.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Du ska både självständigt och i team arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidiciplinärt och tvärvetenskapligt sammanhang.
I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.
Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i bra lokaler centralt belägna i Kalmar och Oskarshamn.

Vi söker

Socionomexamen. Steg 1-utbildning i psykoterapi är meriterande. Vi är också intresserad av dig som är socionom/leg psykoterapeut. Vi värderar erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete samt personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

BUP öppenvård Kalmar/Oskarshamn.

Den specialiserade barn och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:20 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.