Socionom Landstingshälsan Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Socionom Landstingshälsan Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 9 september.

Vi erbjuder

Vi behöver nu förstärka upp våra socinomresurer inom psykosociala arbetsmiljöfrågor och arbetslivsinriktad rehabilitering. I arbetet ingår även arbetsmiljökartläggningar, samtalsstöd/rådgivning, team-/ grupp och organisationsutveckling samt utbildningar.
I nära samarbete med övriga i teamet kommer du att delta i projekt som syftar till att förbättra arbetsmiljön.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande beteendevetenskaplig utbildning. Erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och genomgången utbildning för företagshälsovård är meriterande liksom utbildning i team och grupputveckling.
Körkort krävs.

Arbetet innebär att du är självgående och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad samt har ett genuint intresse av arbetsmiljöarbete.
Du är engagerad och utåtriktad med förmåga att skapa förtroende kring ditt arbete.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Landstingsdirektörens stab, där det jobbar 140 experter inom bland annat ekonomi, folkhälsa, HR, hållbarhet, hälsoval, juridik, kommunikation, läkemedel, planering och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Landstingshälsan tillhör Landstingsdirektörens stab och är landstingets företagshälsovård och kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar.
Landstingshälsan är en självklar resurs för ett friskare och tryggare arbetsliv

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:19 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 50% med möjlighet att utöka upp till 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tilämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.