Sommarjobb ambulanspersonal

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb ambulanspersonal. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Ambulanssjukvårdens uppdrag är att ge medborgarna i länet en effektiv och patientsäker vård. Ambulanspersonal gör en medicinsk bedömning, behandlar vid behov och hänvisar till rätt vårdnivå. Under sommaren 2019 har du möjlighet att bli en del av vårt ambulansteam

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av bland annat ambulanssjukvård alternativt läkarstuderande under utbildning från läkarprogrammet med genomförd akutkurs och AMLS-kurs termin 8. God fysik och körkort är ett krav. Efter tester genomförs en introduktionsutbildning.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare, upptagningsområdet för ambulanssjukvården sträcker sig över en yta av 11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga. turisttillströmningen. I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby.
Välkommen att kontakta någon av våra avdelningschefer om du har några frågor:

Kalmar/Borgholm/Löttorp - Liza Alvelid 0480-84034
Nybro/Emmaboda/Torsås/Mörbylånga - Jörgen Franzen 0481-44800
Oskarshamn/Ålem/Högsby/Virserum - Andreas Gabrielsson 0491-782514
Västervik/Gamleby/Hultsfred/Vimmerby - Melker Engström 0490-86818

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:160 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Vikariat Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.