Sommarjobb Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Sommarjobb Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom Samrehabs dietistverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat nutritionsbedömning och kostrådgivning till patienter och anhöriga.
Du kommer främst att arbeta med patienter inom slutenvården men även ha en del poliklinisk verksamhet, främst via telefon.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist gärna med erfarenhet av att arbeta med barn men också med vuxna inom kirurgi, medicin och primärvård. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande och uppskattar utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande.Vår arbetsplats

Samrehab är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Samrehab har som uppdrag att erbjuda medborgarna i norra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:6 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.