Sommarjobb Intensivvårdssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb Intensivvårdssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete för dig som är intresserad av att arbeta vid en positiv, forsknings- och utvecklingsinriktad klinik, belägen i vackra Kalmar och en brolängd från Öland.

På avdelningen tillämpas en poänglönemodell som med högre ersättning premierar de tider som av medarbetarna betraktas som mindre attraktiva. Modellen och individuell schemaläggning medför att medarbetarna i hög grad har möjlighet att påverka både sin arbetstidsförläggning och sin lön.

Dessutom har vi just nu ett projekt vad gäller arbetstidsförkortning. Beroende på hur mycket natt du arbetar kan du minska din veckoarbetstid upp till sex timmar i veckan!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Kanske vill du bara spendera sommaren i vackra Kalmar eller så är du ute efter något mer långsiktigt.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang och utgår från att du eftersträvar dialog och samverkan både inom kliniken och inom sjukhuset.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Intensivvårdsavdelningen på länssjukhuset i Kalmar är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans 20 sängplatser. På avdelningen arbetar cirka 40 intensivvårdssjuksköterskor och 40 undersköterskor.

Avdelningen har en allmän inriktning och servar hela länssjukhuset. Vid kliniken bedrivs ett aktivt forsknings- och utvecklingsarbete, både inom omvårdnadsvetenskap och medicin. Just nu pågår bla forskning om Postoperativt dilerium på barn och Dagbokens betydelse för intensivvårdspatienter. Det finns även en väl utvecklad post IVA mottagning.

Avdelningen ligger långt framme inom flera område, bl.a. ventilatorvård och kontinuerlig dialys. Hela kliniken har mycket moderna lokaler med ny uppdaterad utrustning. Vi använder digitalt kliniskt informationssystem ICCA på intensivvårdsavdelningen detta används även på uppvakningsavdelningarna och centraloperation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:160 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Sommarvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.