Sommarjobb, Kanslist

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb, Kanslist. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder sommarjobb. Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion med en gemensam introduktionsdag, samt upplärning i den verksamhet just du ska arbeta i, det utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp tillsammans med din chef.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som kanslist och/eller receptionist hos oss på Länssjukhuset i sommar. Meriterande är pågående utbildning till medicinsk sekreterare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillsättning av tjänster sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Möjlighet finns till placeringar vid olika enheter på Länssjukshuset. När du registrerar din ansökan får du ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid. Läs mer om våra kliniker på:

Läs mer om våra kliniker här

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:156 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.