Sommarjobb läkarassistenter till primärvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sommarjobb läkarassistenter till primärvården. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som läkarassistent i primärvården får du ett spännande jobb i sommar. Du får en inblick i primärvårdens bredd samt nya kunskaper, erfarenheter och kontakter inför ditt framtida arbetsliv.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar medicinsk grundutbildning. Vi ser helst att du har genomfört termin 8 på utbildningen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi läkarassistenter till våra hälsocentraler i hela länet. Specificera gärna i din ansökan vilken del av länet du helst önskar arbeta i sommar.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:159 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid eller efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indviduell lönesättning Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.