Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Norr, Mitt och BUP

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Norr, Mitt och BUP. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett spännande arbete i en verksamhet som innebär stor omväxling!
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är vårdadministration. På motagningarna kan dessutom visst receptionsarbete förekomma.

Vi söker

Vi söker:
Du är utbildad medicinsk sekreterare, även du som befinner dig i pågående utbildning kan vara aktuell. Kunskap i Cosmic är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Våra arbetsplatser:
I Västervik finns tre vuxenpsykiatriska avdelningar samt en rättspsykiatrisk avdelning. I Västervik finns även en BUP-mottagning. I Oskarshamn har vi en öppenvårdsmottagning.
Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Ange i din ansökan vilken ort/verksamhet som är intressant för dig. Sista ansökningsdag 2018-03-31!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:67 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:4 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-06-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.