Sommarjobb Medicinsk sekreterare

Oskarshamns sjukhus söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med patientdokumentation, journal- och remisshantering samt att ta emot patienter i receptionen.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Välkommen med din ansökan redan i dag, tillsättning sker löpande.
Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta på någon särskild klinik.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.

Den 10-11 juni har sjukhuset gemensamma introduktionsdagar för alla sommarjobbare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:94 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.