Sommarjobb Sjuksköterska BUP Akutavd, Kalmar

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Sjuksköterska BUP Akutavd, Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Det är sjuksköterskan som ansvarar för att patienten erhåller en god psykiatrisk omvårdnad med hög standard. Du planerar och genomför arbetet tillsammans med de andra yrkesgrupperna.

Vi söker

Legitimerad Sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande.

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande arbete där du har kunskap och intresse för att arbeta inom psykiatri. Som tillsammans med övriga arbetskamrater vill fortsätta arbeta med att forma verksamheten som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Avdelningen är en heldygnsverksamhet och finns i Kalmar. Det finns fyra vårdplatser och personalgruppen består av sjuksköterskor, skötare, läkare, socionom samt medicinsk sekreterare. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Sista ansökningsdag 2019-03-31!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:93 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat (Sommarjobb) Sysselsättningsgrad:Heltid 100% eller efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.