Sommarjobb Sjuksköterska

Oskarshamns sjukhus söker Sommarjobb Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. För dig som är nyutbildad sjuksköterska och som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder vi utöver din introduktion på arbetsplatsen även ett introduktionsprogram som bland annat består av träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen inom kommunikation, bemötande, vårdprevention, smittskydd, vårdhygien, läkemedelshantering, anhörigkontakt och arbetsmiljö. Vi vill att du som nyutbildad ska få en bra start i din yrkesroll och öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, röntgensjuksköterska och/eller sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi, intensiv eller operationssjukvård.

Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Välkommen med din ansökan redan i dag, tillsättning sker löpande.
Ange i din ansökan om du har önskemål om att arbeta på någon särskild klinik eller avdelning.

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Den 10-11 juni har sjukhuset gemensamma instroduktionsdagar för alla sommarjobbare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:92 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.