Sommarjobb sjuksköterska/distriktssköterska Primärvården Södra Kalmar län

Primärvårdsförvaltningen söker Sommarjobb sjuksköterska/distriktssköterska Primärvården Södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska/distriktssköterska på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du att arbeta med egen mottagning och/eller eget ansvarsområde, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Erfarenhet är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi sjuksköterskor och distriktssköterskor till våra hälsocentraler i våra södra kommuner, d.v.s. Kalmar, Torsås, Emmaboda och Nybro.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:134 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-06-01 till 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.