Sommarjobb Skötare, Vuxenpsykiatri Norr

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Skötare, Vuxenpsykiatri Norr. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling! På avdelningarna arbetar vi i team med olika professioner. Som skötare är du en del av omvårdnadsteamet tillsammans med övriga skötare, sjuksköterskor, kurator och läkare. Personalgruppen på avdelningarna har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Vi söker

Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet 3 år med inriktning mot psykiatri, eller motsvarande är ett krav. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är rädd för att ta i saker. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

På kliniken i Västervik finns 3 avdelningar för Vuxenpsykiatri och en inriktad mot Rättspsykiatri. Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Ansök senast 2018-03-31.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:65 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-06-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:heltid eller enl ök Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.