Sommarjobb Turistvärd/värdinna

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Sommarjobb Turistvärd/värdinna. Välkommen med din ansökan senast den 12 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att under sommaren arbeta som turistvärd, med arbetsuppgifter inom rum- och lokalstäd samt frukostservering. Folkhögskolan har 30 rum för uthyrning fördelade på 1-4 bäddsrum, samt frukostservering för mellan 20-70 gäster.

Vi söker

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, glad, flexibel och tycker om att arbeta med människor. Du ska ha förmågan att jobba både självständigt och i team, vara ansvarsfull och vara stresstålig. Tidigare erfarenhet av lokalvård och turistverksamhet eller liknande arbete är meriterande men inget krav. Utöver svenska är språkkunskap i engelska samt tyska ett stort plus.

Vår arbetsplats

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:17 Placering/enhet:Folkhögskolorna Antal platser:2 Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid 2018-06-18 till 2018-08-19, eventuellt längre. Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.