Sommarjobb Tvättbiträde

Landstingsservice söker Sommarjobb Tvättbiträde. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där laganda och god kamratskap är viktigt - vi är alla en del i en viktig kedja. Tvätteriet förser vården med textilier av olika slag, allt från personalkläder och patientkläder till handdukar samt lakan. Arbetet består bland annat av sortering, efterbehandling och packning från kundbeställningar. Tvätteriets kunder är vår region samt ett antal kommuner.

Vi söker

Vi söker dig som har treårigt gymnasium alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vill du vara en del av vårt härliga gäng, är punktlig, ansvarsfull och kan samarbeta med andra? Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan.
Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef.
Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela landstingets materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:29 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:10 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat, företrädesvis vecka 26-33. Även timvikariat under våren kan vara aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.