Sommarjobb - Undersköterska - radiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sommarjobb - Undersköterska - radiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 20 mars.

Vi erbjuder

Nu finns det möjlighet för dig som är utbildad undersköterska Som undersköterska på röntgen arbetar du i team med röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Arbetsuppgifterna innehåller mottagningsarbete, omvårdnad, förberedelse och medverkan vid undersökningar och behandling av patienter. Vi arbetar i specifika IT-system och de bygger en grund i vårt arbete. Om du söker ett roligt och omväxlande arbete med varierande arbetstempo, kort men intensiva patientmöten där det hela tiden sker en snabb utveckling.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt studerar till sjuksköterska och har avslutat termin tre med godkända betyg och som är intresserad av människor och teknik.
Vi söker en positiv arbetskamrat som kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du sätter patienten i centrum och att du ser till deras behov, bemöter och respekterar alla patienter.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Röntgenavdelningen är en enhet med snabb utveckling, vilket gör att vi ständigt arbetar med förändringar. Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast kort och intensiva. Undersköterskorna arbetar med läkarna och i team med röntgensjuksköterskor. Beredskapstjänstgöring ingår.

Tillträde 1 maj 2019.

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden har passerat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2019:17 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.