Sommarjobb Undersköterska steriltekniska enheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb Undersköterska steriltekniska enheten. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett semestervikariat på steriltekniska enheten vid Anestesi- och intensivvårdskliniken.

Som anställd på Steriltekniska enheten ska du arbeta med medicinsk teknik så att kravet på säkerhet och sterilitet till fullo infrias. Du använder godkända och dokumenterade kvalitetssäkringsmetoder i det dagliga arbetet så att god hygienisk standard upprätthålls. Det krävs god IT-vana för att hantera avdelningens kvalitetssäkringssystem på rätt sätt samt en god förrmåga att arbeta effektivt och genomtänkt.

Vi söker

Vi söker dig med examen från vård- och omsorgsprogrammet eller du som studerar sjuksköterskeprogrammet. Alternativt innehar annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillsättning av tjänst sker löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Anestesi- och Intensivvårdskliniken ansvarar för sjukhusets centraloperationsavdelning och ger därmed operationsservice åt de opererande klinikerna vid sjukhuset. Sjukhusets steriltekniska enhet ingår i kliniken och är kopplad till verksamheten vid Centraloperation, i synnerhet den ortopediska kirurgin där sambanden är mycket starka. Förutom Centraloperation har Steriltekniska enheten externa kunder som utgör ca 30 % av verksamheten. På enheten utförs resterilisering av flergångsgods, detta innebär rengöring, syning, packning samt sterilisering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:33 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Säsongsarbete Anställningstid:Sommarjobb 11 dagar till 3 månader Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.