Sommarjobb, Undersköterska

Länssjukhuset i Kalmar söker Sommarjobb, Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion som startar med en gemensam introduktionsdag på länssjukhuset därefter blir du upplärd i den verksamhet just du ska arbeta i utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp med din chef.

Vi erbjuder vikariatsanställningar i flertalet verksamheter med goda möjligheter till förlängning.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som har genomfört omvårdnadsprogrammet 3 år på gymnasienivå med inriktning mot sjukvård eller likvärdig utbildning. Studerar du till sjuksköterska är du välkommen att söka semestervikariat som undersköterska efter avslutad termin 4 på sjuksköterskeprogrammet.
Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård, samt vidareutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillsättning av tjänster sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Det finns möjlighet till placering vid olika enheter på Länssjukhuset och när du registrerar din ansökan får du ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid. Läs mer om klinikerna här:

Läs mer om våra kliniker här

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:158 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:50 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.