Sommarpraktik Ingenjör

Regionservice söker Sommarpraktik Ingenjör. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars.

Vi erbjuder


Studerar du till ingenjör och i framtiden vill jobba med drift av fastigheter? Då har du här en unik möjlighet att praktisera hos oss denna sommar. Ta chansen att få en inblick i ditt framtida yrkesval, få praktisk erfarenhet och knyta värdefulla kontakter.

Du får hos oss arbeta med
-Service och underhåll av fastighetstekniks utrustning.
-Arbete med styr/ övervaknings- och säkerhetssystem.
-Enklare utrednings- och förbättringsarbeten.

Vi söker


Vi söker dig som studerar till ingenjör med relevant inriktning för arbete inom fastighet, bygg eller drift. Under praktiken kommer du att utgå från Kalmar. B-körkort är ett krav då uppdraget kan innebär resor under anställningen. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Period för praktiken förläggs enligt överenskommelse. Ange i din ansökan vilka och hur många veckor du skulle vilja praktisera hos oss.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår arbetsplatsInom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:42 Placering/enhet:Regionservice Antal platser:2 Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Enligt fastställd praktikantlön Ansök senast:2019-03-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.