Specialist i allmänmedicin alt. annan specialitet/ST Slottsgatans hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin alt. annan specialitet/ST Slottsgatans hc. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av mottagningsarbete och kan innefatta besök på särskilt boende, hemsjukvård och barnhälsovård. Om du är specialistläkare ser vi gärna att du är intresserad av att handleda utbildningsläkare. Primärvårdsjourer ingår inte i uppdraget förutom konstaterande av oväntade dödsfall i hemmet samt LPT-bedömningar efter kontorstid, ett uppdrag alla distriktsläkare i mellersta länet delar.

Som ST-läkare går du på regelbundna ST-träffar tillsammans med resterande ST-läkare i mellersta länsdelen. Du får en bred och anpassad utbildning med god handledning, kurser och seminiarer.

Som läkare hos oss kommer du att ingå i en läkargrupp med kvalitet och utveckling som fokus.

Vi söker
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har specialistkompetens i allmänmedicin alt läkare inom annan specialitet med intresse för primärvård. För ST-tjänst krävs det att du har svensk läkarlegitimation. För vikariat som underläkare krävs examensbevis från Sverige eller annat land inom EU. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas hos oss, ser vi gärna att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vi söker

Vår arbetsplats
Slottsgatans hälsocentral är en av tre hälsocentraler i Oskarshamn och har 11000 listade patienter. Vi är lokaliserade mitt i centrala Oskarshamn. För närvarande är en ny hälsocentral under uppbyggnad och förväntas inflyttningsklar under 2019. Goda möjligheter för personlig utveckling finns då hälsocentralen är utrustad med operationssal, ÖNH-ruml med fiberlaryngoskop, ögonrum med ögonmikroskop, gyn/rektoskopirum m.m. Du kommer bli kollega med specialistläkare, ST-läkare, AT-läkare och vikarierande underläkare. I verksamheten finns även primärvårdspsykolog och kurator, specialistsjuksköterskor inom diabetes, astma, demens, hypertoni m.m. Vår arbetsplats kännetecknas av trygghet och god stämning.

Vi är öppna för dina individuella önskemål och är intresserade av att höra vad som skulle vara lockande för att du skulle komma och arbeta med oss. Hör gärna av dig för mer information om vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder också vikariat som underläkare i väntan på AT-tjänst, med kvalificerad handledning.

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta i en organisation som har bland de bästa resultaten i Sveriges primärvård, både i Öppna jämförelser och Nationella patientenkäten - tillsammans med duktiga och engagerade arbetskamrater som har roligt tillsammans på jobbet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:5 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.