Specialist i allmänmedicin, Asyl- och Flyktinghälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin, Asyl- och Flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 15 januari.

Vi erbjuder

Vi söker:
Vi söker dig som är eller kommer att bli specialist, gärna i allmänmedicin, och som har ett gediget intresse för att arbeta med människor från andra kulturer. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor samt bidrar till ett positivt arbetsklimat på enheten. Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats:
Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande verksamhet i Landstinget i Kalmar län tillhörande primärvården. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda hälsoundersökningar till våra asylsökande, flyktingar, anhöriginvandrare och papperslösa samt att återsöka vårdkostnader från Migrationsverket åter till Landstinget.

Asyl- och flyktinghälsovården har två mottagningar i länet, en i Hultsfred och en på Länssjukhuset Kalmar. Hos oss arbetar 15 medarbetare; verksamhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor, handläggare samt medicinska sekreterare som är fördelade på de båda mottagningarna.

Vi söker

Arbetsbeskrivning:
. Arbeta administrativt med intygsförskrivning gällande varaktig och kostnadskrävande vård i nära samarbete med våra handläggare.
. Utföra arbetsuppgifter som ingår i en medicinsk ansvarig läkare (MAL) tjänst samt medverka vid årligen återkommande MAL-möten.
. Medverka vid Basenhetsråd samt arbetsplatsträff på enheten och ge personalen möjlighet att lyfta frågor om patientfall som behöver diskuteras.
. Bistå vid hantering av avvikelser av medicinsk karaktär.
. Delta i kontakten med andra kliniker och enheter gällande medicinska frågor.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder nu rätt kandidat möjlighet att bli del av ett engagerat team som strävar efter att bli Sveriges bästa Asyl- och flyktinghälsovård. Du får vara med om mångkulturella möten i din vardag som ger personlig utveckling, nya perspektiv och stor arbetsglädje.

Du kommer att vara med i framtagandet av innovativa lösningar och erbjuds en spännande, omväxlande arbetsplats. Du kommer också att ha möjlighet att forma rollen inom verksamhetens ramar och får genom anställning hos Landstinget i Kalmar län tillgång till flera förmåner såsom kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte genom att du blir del i ett större nätverk av läkare, flexibel sysselsättningsgrad, friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:158 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.