Specialist i allmänmedicin Blå kustens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Blå kustens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Just nu finns det en plats för rätt person hos oss på Blå kustens hälsocentral i Oskarshamn då vi har dels pensionsavgångar dels föräldraledighet. Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete i en av de vackraste kuststäderna i länet. Hos oss hamnar du i ett varmt arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda.
Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Landstinget i Kalmar län får du tillgång till en rad förmåner såsom till exempel friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är ST eller specialist i allmänmedicin och har hjärtat på rätt ställe. Tjänstgöringsgraden får gärna vara heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.
Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål. För att uppmuntra dig att prova på att jobba hos oss och att leva i Oskarshamn erbjuder vi stöd i form av bland annat inflyttningsbidrag.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en tajt arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet varandra emellan högt.
Blå Kustens hälsocentral är en modern hälsocentral med ca 8000 listade patienter, belägen inne på Oskarshamns sjukhus. Lokalerna är fina och vi ser närheten till våra kollegor i specialistvården som en styrka.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:147 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.