Specialist i allmänmedicin Kvarnholmens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Kvarnholmens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, varför handledning är en naturlig del i vår verksamhet.

Vi arbetar för en framtida primärvård där vi skapar hög kontinuitet och trygghet för både patient och läkare. Detta gör vi bland annat genom en rimligt anpassad patientlista.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kvarnholmens Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 7600 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till arbete med barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:15 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.