Specialist i allmänmedicin Norrlidens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin Norrlidens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

På Norrlidens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor med specialistmottagningar, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, eller som har ett stort intresse av att arbeta i primärvård. Heltid, deltid eller timanställning, vi är öppna för olika lösningar.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Norrliden är en relativt liten landstingsdriven hälsocentral med drygt 5200 patienter där förutsättningarna för att vara en riktig bra allmänläkare är goda. Vi är 2 specialister i allmänmedicin och 3 erfarna ST-läkare samt en lyhörd och kreativ chef och ett stabilt team av kollegor i alla övriga yrkesgrupper. En gemensam syn på att medicinsk kvalitet och vår arbetsmiljö är lika viktiga. Du ansvarar för din egen lista med en strävan mot 1200 patienter.
Vi har en spännande blandning av patienter från alla världsdelar och med olika medicinska och socioekonomiska förutsättningar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:115 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställning, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.