Specialist i allmänmedicin till Lindsdals hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Lindsdals hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

På Lindsdals hälsocentral arbetar våra olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog. Tillsammans och med lika värde arbetar vi på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt för våra patienters bästa.

Vi har en bra gemenskap med korta beslutsvägar och arbetar med ständiga förbättringar av vår verksamhet för att anpassa den till våra patienters behov och fungera optimalt för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienter och medarbetares bästa!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, varför handledning är en naturlig del i vår verksamhet.

Vi arbetar för en modern primärvård där vi eftersträvar hög kontinuitet för både patient och läkare. Detta gör vi bland annat genom ansträngningar för en anpassad patientlista och ett utökat ansvar för att våra listade skall kunna känna sig trygga i att vårdas i sin ordinarie hemmiljö. Borgholmsmodellen är en ledstjärna vi strävar mot.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin, gärna med intresse för medicinska ledningsuppgifter då vår nuvarande MAL går i pension under hösten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 6700 listade patienter ligger i Kalmars norra utkant. Vårt patientklientel är relativt homogent med övervägande medelålders villaboende. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till både barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sköterskor och gör regelbundna besök tillsammans.
Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller ring oss för mer information.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:81 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.