Specialist i allmänmedicin till Stensö hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Stensö hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till en primärvård i framkant.
Här på Stensö hälsocentral välkomnas du av 30 engagerade medarbetare som har fått förtroende av våra ca 8 500 listade patienter. Vi erbjuder dig möjlighet att bli del av ett engagerat team bestående av 5 allmänspecialister och 2 ST- läkare. Här finns även välfungerande sjuksköterskemottagningar, lab-personal, medicinska sekreterare och 2 psykologer.

I det spännande arbetet som allmänspecialist möter du patienter med behov av sjukvård i varierande grad. Därför är vi måna om din fortbildning för dina specialintressen. Återkommande, lokala fortbildningsdagar för allmänspecialister anordnas regelbundet.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och känner ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Samarbete och teamarbete över yrkesgränserna är en självklarhet för oss. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö Hälsocentral ligger i södra Kalmar tätort, alldeles intill Länssjukhuset. Vi är en välfungerande och familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Här har vi en fin stämning med bra teamanda, prestigelöshet och humor som för oss är grundpelare till en bra arbetsmiljö.

Kalmar är en trevlig, levande och vacker stad. Det mesta finns på cykelavstånd. Närheten till Öland bjuder på ytterligare möjligheter till kultur- och naturupplevelser.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:10 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.