Specialist i allmänmedicin/annan specialist till Södra Ölands primärvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin/annan specialist till Södra Ölands primärvård. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin eller annan specialiserad läkare på Färjestadens Hälsocentral arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykolog.
Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet kunnigt och engagerat sätt.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin alternativt annan specialist. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Färjestadens Hälsocentral är en stor hälsocentral, med drygt 9500 listade patienter. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat.
Förutom ett varierande mottagningsarbete finns det möjlighet till arbete barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:37 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. Heltid eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.