Specialist i allmänmedicin/geriatrik Gamleby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin/geriatrik Gamleby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll.

Vi uppskattar att du är ansvarstagande och engagerad.

Du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Gamleby hälsocentral ansvarar för läkarinsatser på 5 äldreboende och vi har många äldre som är listade hos oss.

Vår ambition är att alla våra patienter ska få lika professionell, omsorgsfull och engagerad vård som vi önskar våra egna familjer, och vi vill bidra till bästa möjliga livskvalité för våra äldre patienter.

Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom särskilt boende. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande.
Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården.
Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum?
Gamleby hälsocentral består idag av ca 20 anställda som med sitt engagemang och sin kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Om du vill vara en del av den är du välkommen att söka tjänsten som specialist i allmänmedicin eller geriatriker hos oss.

Vi söker

Specialist i allmänmedicin alt geriatrik

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Gamleby hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin eller geriatriker för arbete på särskilt boende i och omkring Gamleby. Utöver detta vill vi också börja bygga upp ett äldre team där du som specialist ska vara med från början och utforma detta.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:164 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.