Specialist i allmänmedicin/ST-läkare till Norrlidens Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin/ST-läkare till Norrlidens Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Vi erbjuder

På Norrlidens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor med specialistmottagningar, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är viktig, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, eller som har ett stort intresse av att arbeta i primärvård. Heltid, deltid eller timanställning, vi är öppna för olika lösningar.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller ring oss för mer information.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:13 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.