Specialist i allmännmedicin Kvarnholmen hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmännmedicin Kvarnholmen hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 september.

Vi erbjuder

Vi har bestämt oss. Vi ska vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till en primärvård i framkant. Vi arbetar för att alla hälsocentraler ska kunna arbeta enligt Borgholmsmodellen.

Hos oss får du tillgång till en rad förmåner, ett stort nätverk av yrkeskollegor och fortbildning. Bli del av ett landsting som sätter din arbetsmiljö i fokus och arbetar för att ditt arbetsliv ska vara hållbart och utvecklande - varje dag.

Du kommer till ett arbetslag med en god gemenskap, korta beslutsvägar och en stark förbättringsanda. På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Vi söker

En specialist i allmänmedicin med ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och positiv. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kvarnholmens hälsocentral är en medelstor hälsocentral som ligger i centrala Kalmar, med drygt 7700 listade patienter. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till arbete med barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus både för vårt och våra patienters bästa. Stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, handledning är således en naturlig del i vår verksamhet.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:87 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.