Specialistläkare, psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Specialistläkare, psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 13 november.

Vi erbjuder

Tjänst som psykiatriker inom Vuxenpsykiatrin i norra Kalmar län med möjlighet till arbete inom öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Ditt grunduppdrag är inom öppenvården i Vimmerby men del av tid även inom öppenvården i Västervik. Bakjourstjänstgöring (allmänpsykiatri, rättspsykiatri) ingår också i uppdraget och vid kollegors ledigheter finns möjlighet till arbete inom såväl heldygnsvården som rättspsykiatrin.

Arbetsuppgifterna är utmanande och omväxlande. Vi lägger mycket engagemang på utbildningsläkare (ST/AT) och därför är handledarrollen en viktig del i arbetet.

Finns det intresse för forskning så ange gärna det i din ansökan så hittar vi en bra lösning på det!

Vi söker

Dig som har en specialistbehörighet i allmänpsykiatri och är redo för en ny, spännande utmaning! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Närmaste åren har vi psykiatriker som är och kommer vara föräldraledig och vi har även psykiatriker som planerar för pension så för att fortsatt kunna behålla vår goda bemanning söker vi ännu en psykiatriker till vår verksamhet. De flesta av våra läkare kombinerar arbete inom både öppenvården och heldygnsvården men det finns stort utrymme att välja inriktning öppenvård eller heldygnsvård. Vi har ett nära samarbete dels inom vår egen organisation - öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri men också med fr a öppenvården i Oskarshamn, primärvården och våra samverkanskommuner.

Citat från två av verksamhetens överläkare:
"En attraktiv arbetsplats vilket är en av de bästa förutsättningarna för högkvalitativ patientvård."

"Jag får arbeta med psykiatrins alla delar och tilltalas av en organisation som inte är fragmenterad."

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri norr i Kalmar län (Västervik, Vimmerby, Hultsfred) består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Västervik med totalt 35 vårdplatser, en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två allmänpsykiatriska mottagningar i Västervik (en med inriktning neuropsykiatri, psykos). I jourlinjen ingår även vår rättspsykiatriska enhet.

Vi söker psykiatriker som trivs i den mindre organisationen med drygt 15 kollegor (överläkare, specialistläkare, ST-läkare) och totalt ca 200 medarbetare fördelat på åtta avdelningar/enheter där det är möjligt att ha ett nära och personligt samarbete med både kollegor och övriga medarbetare/teammedlemmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:64 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.