Specialistläkare Radiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Specialistläkare Radiologi. Välkommen med din ansökan senast den 20 juli.

Vi erbjuder

Välkommen till en välutrustad röntgenavdelning där du med specialistkompetens inom medicinsk radiologi kan arbeta brett. Förutom konventionell röntgendiagnostik och ultraljud finns DT och MRT. Vi dubbelgranskar samtliga undersökningar. Arbetstyngden ligger på elektiva undersökningar dagtid, men det finns lättakut verksamhet på kirurg-/ortopedsidan varje dag mellan kl. 08.00-22.00. Medicinakuten har verksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. Nattetid granskas undersökningarna på distans.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialist i bild- och funktionsmedicin eller radiologi.

Du har lätt för att samarbeta och bidrar med din kompetens och arbetsglädje i teamet. Du är positiv till förändring och vill vara med och utveckla kliniken. Du har ett genuint intresse för medmänniskor med patienten i fokus.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), men med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi är omkring 35 anställda. Teamet som du välkomnas till består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Vi sätter alltid patienten i centrum och arbetar utifrån att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Vår avdelning är utrustad med: skelett-/lung- och genomlysning, 2 stycken CT, MRT, mammografiscreening, klinisk mammografi,

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:53 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.