Specialistläkare, rehabiliteringsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialistläkare, rehabiliteringsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

På Rehabmottagningen ingår du i ett multifunktionellt team med kurator, psykolog, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare.
Arbetet kommer till största delen vara riktat mot Rehabmottagningens dagvård och mottagningsverksamhet för patienter med förvärvad hjärnskada, neurologiska diagnoser och hjärnskadeutredningar.
Behovet av rehabiliteringsläkare är motsvarande halvtid men det finns goda möjligheter att kombinera arbetet med arbete på annan klinik exempelvis Geriatriska kliniken vilket gör att du får värdefulla kontakter med andra läkare på sjukhuset. Det finns möjlighet till forskning om du är intresserad av detta.
Arbetstiden är måndag till fredag jourtjänstgöring ingår inte i grunduppdraget men kan erbjudas på den geriatriska kliniken om så önskas.

Vi söker

Vi söker dig med svensk legitimation som läkare och med specialistkompetens i rehabiliteringsmedicin alternativt annan specialitet med erfarenhet eller intresse av rehabilitering.
Du har lätt att samarbeta och har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ och är mån om patienten och ser värdet av samtliga professioner. Vi förväntar oss att du har en positiv syn på förändringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Arbetsplats: Rehab söder, Rehabmottagningen, Länssjukhuset i Kalmar.
Rehab söder i Kalmar ansvarar för rehabiliterande och habiliterande insatser för medborgarna i södra Kalmar län. Enheten består av drygt 200 medarbetare inom olika yrkesgrupper såsom kuratorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, psykologer, logopeder mfl.
Vi söker en läkare inom rehabiliteringsmedicin. Du kommer att vara en viktig person i det fortsatta arbetet med utvecklingen av vår verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:169 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:50 %- 100 % (Efter överenskommelse) Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.