Specialistläkare/ST-läkare, Ögonkliniken, Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Specialistläkare/ST-läkare, Ögonkliniken, Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuderVi söker

Vi söker dig som är specialist i ögonsjukdomar alternativt ST-läkare inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken i Kalmar är en komplett länsklinik med 9 specialistläkare och 3 ST-läk, totalt ca 60 medarbetare. Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånarna i södra Kalmar län samt högspecialiserad vård i form av näthinne- och glaskroppskirurgi.
Ögonsjukvården har under de senaste åren genomgått en snabb utveckling där vi nu kan hjälpa allt fler patienter att förbättra och bibehålla synen. För att svara upp mot dessa ökade behandlingsmöjligheter förstärker vi nu kliniken med ytterligare läkare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:167 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.