Specialisttandläkare inom ortodonti till Specialist- och sjukhustandvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Specialisttandläkare inom ortodonti till Specialist- och sjukhustandvården. Välkommen med din ansökan senast den 20 september.

Vi erbjuder

Som ortodontist inom specialisttandvården i Kalmar och Oskarshamn behandlar du patienter i nära samarbete med klinikens ortodontiassistenter. Du är även konsulterande specialist för allmäntandvården och deltar i handledning av medarbetare som är under utbildning. Om du är intresserad av forskning och utveckling finns goda möjligheter till detta inom ramen för Folktandvårdens samarbete med den Odontologiska fakulteten vid Malmö högskola och KOF-syd. Den anomalikirurgiska verksamheten bedriver du i samarbete med de käkortopediska- och käkkirurgiska klinikerna i Linköping.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten. Vi är lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Vi är öppna för olika lösningar vad gäller sysselsättningsgrad.

Vi söker

Du är en engagerad och målmedveten specialisttandläkare som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i lag. Vi tror på att tillvarata varje medarbetares kompetens till fullo.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och Sjukhustandvården i Kalmar är en klinik med avdelningar för ortodonti, parodontologi, oralkirurgi, oralprotetik, pedodonti, bettfysiologi, oralradiologi och sjukhustandvård. Här arbetar ca.75 medarbetare med en gemensam specialistchef och ämnesföreträdare för varje avdelning som ledning. Vid ortodontiverksamheten i Oskarshamn arbetar 6 medarbetare under ledning av en klinikchef. Vid båda klinikerna finns tandtekniska laboratorier som en integrerad del av verksamheten. Klinikernas verksamhet präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:30 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.